Check onze nieuwe website voor alle informatie

www.yourdogourjob.nl

Reacties

Lobke
2 jaar geleden

De aandacht en liefde die Joanne heeft straalt al vanaf haar af op het moment dat ze de tijd neemt om vooraf kennis te maken met je hond! Onze hond Puk heeft enorm veel plezier en geniet van de middagen dat ze meegaat met de uitlaatservice, daar kunnen we ‘s middags altijd van genieten wanneer we weer een filmpje ontvangen. Met een gerust hart en alle vertrouwen kun je je hond meegeven. Daarnaast is het contact altijd prettig en persoonlijk. Puk (en wij zelf ook) zouden nooit meer anders willen!

Timon
3 jaar geleden

Wanneer je echt een goede uitlaatservice zoekt, kan ik iedereen uitlaatservice Hond Puur Natuur van harte aanbevelen.
Na de eerste kennismaking met Joanne had ik er al alle vertrouwen in. Later ben ik mee geweest om te ervaren hoe een dagelijkse wandeling voor onze hond zou zijn. Mijn mond viel open van verbazing. Zo bijzonder om te zien dat zoveel honden bij elkaar met elkaar spelen en toch volgzaam zijn. De rust die Joanne uitstraalt, heeft daar dan ook zeker mee te maken. De liefde die Joanne voor honden heeft, is duidelijk te zien! Zelden iemand gezien die met zoveel passie haar bedrijf runt.
Wij willen dan ook niet anders meer!
Joanne bedankt voor alles! Ook voor de extra moeite die je doet buiten de wandelingen om.

Sandrine
3 jaar geleden

Sinds Januari 2020 loopt Jip mee in de roedel van Joanne. Bij de vorige uitlaatdienst was Jip niet goed behandeld waardoor hij een angst had ontwikkeld voor het rijden met de bus en lopen in de roedel. Met veel geduld, kundigheid en liefde van Joanne is Jip over de angst heen en loopt weer lekker mee!
Communicatie met Joanne verloopt prettig en vlot en ze is flexibel. Het is nooit een probleem een een extra wandeling te boeken of een keer te switchen van de vaste dag. Heel fijn! Jip is blij en ik ben blij!

Joëlle
4 jaar geleden

Sinds de komst van onze Bambi heeft Joanne met al het reilen en zeilen geholpen, mee gekeken en ondersteund.
Ten eerste omdat ik helemaal geen hondenkenner ben en van informatie van Google werd ik nogal onzeker, dus het was erg prettig om door iemand bij de hand genomen te worden en Joanne kon met de trainingen ook direct in de praktijk laten zien hoe ik dingen kon implementeren, waardoor er sinds het moment dat we de training hadden gedaan, direct merkbare verschillen waren, waardoor Bambi het hondje kan zijn, die ze is en wij als familie allemaal kunnen genieten van ons nieuwe gezinslid.
Vooral met onze kids was dit hard nodig, want wat voor hen leuk spelen was met Bambi, zorgde bij haar voor stress en last van haar darmen en Joanne kon direct de vinger op de zere plek leggen en gelukkig namen de kids haar advies ook ter harte en hebben we besloten haar niet meer op te tillen, wat veel rust gaf.
Kortom, zonder Joanne was Bambi niet het leuke hondje geweest, die ze is en daar ben ik uit het diepst van mijn hart dankbaar voor!

Kanjer
4 jaar geleden

Kanjer loopt vanaf het begin dat joanne begonnen is mee.. Dat is nu alweer een jaar. Kanjer reageert altijd zeer positief op Joanne en we merken altijd aan hem dat zeer veel plezier beleeft aan de wandeling. Joanne is zorgvuldig en zorgzaam naar de dieren, maar ook naar ons als eigenaren toe.. Joanne betrekt ons, overlegt en is flexibel. Ook de opvang is top! Veel ruimte en vrijheid om te bewegen, waarbij Joanne rekening houdt met de gewoonte en het karakter van je hond.

Wij zijn blij en dankbaar voor de liefde en zorg die Joanne heeft voor Kanjer

Evi
4 jaar geleden

Ik was op zoek naar een uitlaatservice voor mijn hond Oscar. Wij hadden net een vervelend bijtincident achter de rug, maar Joanne zag het zitten om Oscar mee te nemen! Wat fijn! Ze had vertrouwen in Oscar. En wat ging dit al gelijk goed.
Joanne is 24/7 te bereiken, en enorm flexibel!
Later hebben wij bij haar nog een training gevolgd, wat ook erg fijn is, zo weten wij en zij precies hoe/wat om te gaan met Oscar.

Joppe
4 jaar geleden

Mijn bullmastiff loopt vanaf pup af aan al mee met Joanne., dit is inmiddels 7 maanden. In al die tijd heb ik Joanne mee gemaakt als een flexibele, zorgzame en zeer betrouwbare honden uitlaat. Ook stuurt ze dagelijkse updates met filmpjes.

Niks dan complimenten over Joanne!

Maria baas
4 jaar geleden

We zijn erg blij met de professionele en vriendeljke wijze waarop Joanne onze twee hondjes uitlaat, begeleidt en oppast. Ze is zeer betrouwbaar, besteedt ook voldoende aandacht aan alle dieren, en meldt ook elke keer wanneer de honden zijn thuisgebracht en stuurt een korte video van de uitlaatbeurt. Geeft een prima indruk hoe het ging.. Kortom: we zijn zeer tevreden!

Bobbi
4 jaar geleden

Als u een betrouwbare flexible uitlaat service zoekt bent u hier aan het goede adres. In het begin vond ik het erg spannend maar Joanne wist me al meteen gerust te stellen. Ik mocht zelfs mee en elke keer krijg je een leuke video te zien van de wandeling. Voor advies kun je ook bij haar terecht. Hoe ze het doet weet ik niet maar ze is echt een leider van de roedel. Alle honden onder controle. Echt geweldig!

Tirzanne
4 jaar geleden

Onze hond eefje voelt zich helemaal thuis in de roedel van puur natuur. Dit doordat joanne duidelijke grenzen heeft waarbinnen de honden zich vrij kunnen voelen. In de filmpjes van de wandelingen, die elke dag gemaakt worden, zie ik hoe fantastisch het voor mijn hond is om bij deze roedel te horen. Het ziet er heel vredig en liefdevol uit.
Joanne ziet elke hond en kent de behoeften. Zo geeft ze advies op maat en helpt ze ons erg goed om onze hond onder controle te krijgen.

Joanne denkt vanuit je hond is daardoor zeker een aanrader!

Andrea
4 jaar geleden

De werkwijze van Joanne is super! De eisen die wij hebben naar onze honden, houdt Joanne ook aan.
Met vragen kunnen we altijd bij haar terecht. Dit geeft een vertrouwt gevoel!
Ook een keer mogen mee wandelen op de hei met Joanne haar honden en onze hond. Zo zelf mogen ervaren hoe het wandelen is voor onze hond en hij vond dit ook geweldig!
Zeker een aanrader om uw hond mee te laten gaan met deze uitlaatservice! Bij een voorgevoel spreekt Joanne dit ook uit, zodat er meegedacht kan worden met wat er aan de hand kan zijn met de hond. Super fijn vinden wij dit!

Ramani
4 jaar geleden

Wie is Joanne ?
Joanne is een lieve zelfverzekerde jonge vrouw.
Met het hart op de juiste plaats voor mens en dier.
Met haar kennis en liefde voor dieren kan je ZEKER je beste maatje aan haar toe vertrouwen
En dat kan ik weten.
Kortom een fantastische vrouw dat is Joanne!

Henri v/d Zandschulp
4 jaar geleden

Als u een goed adres zoekt om uw hond door een vertrouwd iemand uit te laten dan is het wel bij joanne .als ik zie hoe zij met haar eigen honden om gaat en die van mij .kan ik haar u alleen maar aanraden .

Edith
4 jaar geleden

Wij zijn heel blij met puur natuur
Sarah onze ruwharige dwerg teckel is erg opgeknapt sinds ze meegaat met de groepswandelingen.
Alles is keurig verzorgd onder goede begeleiding van Joanne
Echt een aanrader voor hondenbezitters
Gr Edith

Reactie plaatsen