Check onze nieuwe website voor alle informatie

www.yourdogourjob.nl

Reacties

Aritha
3 jaar geleden

Een heel fijn pensioen adres voor onze jonge teckel Beau, na een eerdere slechte ervaring bij een ander pensioen waren we opzoek naar een fijn en liefdevol adres. Na een proefdagje wat voor haar maar ook voor ons even spannend was. Kwam Beau einde van de dag vrolijk weer terug.

Beau afgelopen oktober voor 3 dagen gebracht. Voor ons super spannend maar wat een goede zorgen. Heel fijn om door de dagen heen filmpjes en foto's toegestuurd te krijgen. Na 3 dagen Beau weer super blij opgehaald. Beau heeft genoten van alle boswandelingen, aandacht en liefde!

We komen haar in november weer met een gerust hart brengen. Wetende dat ze alle liefde en aandacht krijgt!

Jacyntha Leeflang
4 jaar geleden

Onze lieve Zwitserse herder Fay is eind augustus 10 dagen wezen logeren. Fay is van nature onzeker en vindt een pension daardoor best wel moeilijk. Hierdoor gingen wij eerder met een dubbel gevoel op vakantie. Bij Joanna hadden we direct een heel goed gevoel en wat vooral belangrijk was, we zagen door de vele filmpjes die wij toegestuurd kregen dat Fay het echt naar naar zin had. Ze was volledig ontspannen in de roedel en op haar gemak bij Joanna. Meerdere keren per dag een flinke buiten wandeling en daarnaast gewoon lekker binnen. (Niet in een hok). Voor Fay was het ook echt vakantie. Wij willen nooit meer anders!

Albert
4 jaar geleden

Onze hond Kyra heeft 2 weken gelogeerd in het pension. Ze heeft het prima naar haar zin gehad.. Joanna gaat heel liefdevol met de honden om en zorgt heel goed voor ze. Elke dag kregen we een filmpje en konden we zien hoe het met onze hond ging. Dit adres is een aanrader!

Jan Peter van Barneveld
4 jaar geleden

Onze hond Memphis is heerlijk relaxed teruggekomen bij Joanne vandaan
De leuke filmpjes die wij elke dag kregen, maakte het voor ons makkelijker om op vakantie te zijn zonder hond. Heel goed gevoel overgehouden aan deze opvang!

Mark Vlcek
4 jaar geleden

Liefdevol! Dat is zoals Kyra wordt opgevangen bij ‘Hond Puur Natuur’. In een huiselijke sfeer met Joanne als roedelleider. :). Nu al een aantal keer is Kyra opgevangen tijdens onze vakantie. En daar geniet Kyra zichtbaar van. Enthousiast als ze weet waar ze naar toe gaat! Niet tegen sputterend bij een opvang met kennels ... maar rennend naar de voordeur met kwispelende staart. Zin om haar honden vriendjes te bezoeken. Gezellig mee op pad, spelend in het bos of badderend in het zwembadje in de tuin om vervolgens uitgeteld voor de bank te liggen. En wij worden op de hoogte gehouden met filmpjes en foto’s..Heel fijn.. Met liefdevolle aandacht genieten wij dan ontspannen van onze vakanties. Joanne is betrouwbaar, respectvol en lief. Dankjewel voor je opvang! Xx

Gea Smalburg
4 jaar geleden

Een heel fijn en betrouwbaar plek om je hond naar toe te brengen als je op vakantie gaat.. Joanna geeft duidelijk en fijne begrijpbare adviezen. Ze heeft verstand van zaken, weet waar ze over praat! Ze heeft ons enorm geholpen met het moeilijke gedrag van onze hond Timmy.. problemen met je hond? Het kost even wat, maar het zeker de moeite waard!!!!!!! Wij zijn verschrikkelijk blij dat wij met onze ADHD- er naar haar toe zijn gegaan.

Timon
4 jaar geleden

Onze hond gaat nooit naar een pension.(ging nooit naar een pension moet ik nu eigenlijk zeggen) Als wij weggaan zonder hond, gaat ze meestal vertrouwd naar familie. Totdat we dus een keer een weekje weggingen met familie... Ik ken mijn hond een klein beetje en dacht die kan ik niet bij een regulier pension achterlaten. Daar doe ik haar geen plezier mee. Daarna moest ik gelijk aan Joanne denken. Een pension in huiselijke sfeer en de 3 grote vrienden (Joanne, Gabor, en Juna) van onze hond. Dit bleek een grote vakantie voor haar, wat wij meekregen door foto’s, berichtjes en filmpjes die Joanne stuurde. Superleuk dus! Het meest verbazende was toch eigenlijk wel een foto en een filmpje van een ontspannen hond die zeker geen katten gewend is samen met Snuf en Snuit (de katten) op een kussen lag te slapen. Echt leuk om dat te zien! Een vakantie voor ons is dus tegelijkertijd ook een vakantie voor onze hond. Op die manier ga ik graag en met een gerust gevoel op vakantie(waar de hond niet mee kan). Joanne wederom bedankt voor al jou moeite en inzet!

Nils
4 jaar geleden

Wij zijn sinds kort verhuist van Utrecht naar Ede met onze hond Jax, een American Stafford reu.
Iedereen die een stafford heeft weet dat het ontzettend moeilijk is om goede opvang te zoeken als je op vakantie gaat.

Meestal kan men niet overweg met dit soort honden en worden ze standaard geweigerd. Wij hadden adres in Utrecht waar hij wel terecht kon maar dit was een soort asiel waar men ook honden tijdelijk kon opvangen. Dat resulteerde vaak in dat hij in een hok zat en een paar keer per dag werd “ uitgelaten” . Elke keer brak ons hart als we hem daar moesten achterlaten.

Toen wij hoorde dat Joanna ook honden kon opvangen in huis waren wij natuurlijk dol enthousiast. Zij kende Jax al vanuit de uitlaatgroep en wist dus precies hoe ze met hem om moest gaan. En Jax had een bekend gezicht bij onze afwezigheid die goed voor hem zorgt.

Het was daarom ook een geweldig gezicht om tijdens onze vakantie in Ibiza een foto te krijgen van Jax die heerlijk bij Gabor en Juna op de bank ligt. Niet alleen wij hadden een heerlijke vakantie gehad maar Jax ook ! Absolute aanrader !

Martijn
4 jaar geleden

Voor een festival moesten we naar Ede, maar we konden geen oppas voor onze hond vinden. Zodoende terechtgekomen bij Joanne's pension. Joanne bereidt zich super voor (het intakeformulier is heel zorgvuldig) en na een korte "proefwandeling" heeft onze hond het de hele dag super gehad, getuige de foto's die we gedurende dag bij wijze van update toe ge-appt kregen. Als we iets in de buurt hebben bellen we zeker weer bij Joanne aan!

Jan Kruidenier
4 jaar geleden

Voor het eerst sinds we Kwispel hebben was het nodig om een pension te vinden. Omdat het om 2 weken gaat is Kwispel eerst een dagje wezen wennen om te bekijken of het klikt. Die dag werd een heel weekend waarin we filmpjes, prachtige foto’s en een analyse van Kwispels gedrag en nuttige tips op de koop toe kregen. Wat heeft ie genoten, gewoon een weekend meedoen met een nieuwe roedel, spelen, in het bos lopen en zwemmen. Waarom zou je je beste maatje nog naar een regulier dierenpension brengen als het ook zo kan.. Bedankt Joanna voor de tips en de goede zorgen en tot snel!

Reactie plaatsen