Home » Over mij

Zelf woon ik op een boerderij in het buitengebied van gemeente Barneveld. Ik heb drie herdershonden, één rescue hondje, twee poezen, twee konijnen, en nog wat kippen en hanen. Iedere dag geniet ik ervan dat ik voor ze mag zorgen en ze het best mogelijke leven mag geven dat ik me voor hen kan indenken. Zij zijn het waar ik het allemaal voor doe en ze helpen me mee in het dagelijks werk in mijn bedrijf, al is het maar door er gewoon te zijn. 

Hond Puur Natuur verklapt misschien al een beetje waar ik voor sta. Iedere dag zet ik me ervoor in dat de honden die ik verzorg in de uitlaatservice, in mijn pension en tijdens de trainingen, het dichtstbij hun eigen natuur kunnen blijven. Ik geloof dat ze gemaakt zijn door een Schepper en dat ze het meest gelukkig zijn wanneer ze kunnen leven zoals het voor hen bedoeld was/is. Ik denk dat, dat ook voor mensen geldt. Maar ik zie ook hoe de wereld alles wat goed is, steeds meer vernietigd en dat "puur leven" steeds moeilijker gemaakt wordt. Dat betekent voor mij niet dat ik er niet iedere dag naar blijf streven en verlangen. En dat ik me er iedere dag voor inzet om alleen het beste te geven aan jouw trouwe maatje. 

Mijn werkwijze wijkt dan ook een beetje af van de standaard. Bij mij worden honden bijvoorbeeld niet in hokken geplaatst, zowel niet in de bus als in mijn pension. Ik werk niet met koekjes en snoepjes, maar met natuurlijk leiderschap op basis van wederzijds respect. En honden die om wat voor reden dan ook "buiten de boot" vallen worden niet bij voorbaat afgewezen maar krijgen juist de kans om zich te ontwikkelen.

Bij Hond Puur Natuur verdiend iedere hond een kans. Toen mijn eigen honden opgroeide bleef ik maar tegen problemen aanlopen. Niemand leek me maar te kunnen vertellen wat er mis ging en wat ervoor nodig was om het recht te zetten. Het was dan ook niet makkelijk om de hulp te vinden die ik nodig had. Maar gelukkig was er nog hoop en heb ik de juiste hulp gevonden bij een zeer kundig en ervaren hondengedragstherapeut. Zij heeft mij erdoorheen geloosd en uiteindelijk zelf opgeleid tot hondengedragstherapeut. Het was voor mij heel belangrijk om dat te worden omdat ik heel graag alle honden een kans wil geven om een deel te zijn van mijn roedel en omdat ik er zo goed mogelijk voor hen wil zijn. Juist omdat ik geloof dat iedere hond het verdiend om of voluit te kunnen genieten van hond-zijn of om een tweede kans te krijgen in het leven om vervolgens ook voluit te kunnen genieten. 

 

Leiderschap, duidelijkheid en liefde is wat alle honden van mij mogen verwachten. Maar ook jij mag van mij verwachten dat ik je respectvol en vriendelijk behandel. Want zo belangrijk als de honden voor mij zijn, zo belangrijk zijn ook mijn klanten voor mij. Juist omdat je mij het vertrouwen geeft, alleen daarom al verdien je mijn respect en dankbaarheid. 

Wil jij ook kennismaken met mij en mijn roedel? En wil je zelf ervaren hoe het is om een deel te zijn van onze grote familie? Of wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor al je vragen of om een afspraak te maken. Ik leer jou en je hond(en) graag beter kennen. 

Tot snel!